Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Waarom is dit nu essentieel?

De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. (Je krijgt er stemmen voor) Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is en hoe meer stemmen je krijgt. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Een link op een website bijvoorbeeld van een concurrent is veel meer waard dan een link op gelijk welke website. Kwaliteit backlinks kopen is belangrijk!

SEO bestaat uit 2 delen

1.Landingspagina’s met zeer relevante content, SEO technisch geschreven.
2. Backlinks op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Je kan als bedrijf onmogelijk zelf aan veel kwalitatieve relevante links geraken daarom is je linkbuilding uitbesteden de ideale oplossing.
Een professionele linkbuilder kan die taak van jou overnemen. Linkbuilding specialsit nodig?  Vraag een linkbuilding gesprek aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom moet je linkbuilding toepassen?

Bij linkbuilding in de 21e eeuw draait alles om sociale media, blogs en artikelen. Het bouwen van eenrichtingslinks naar uw site met als doel de positie van zoekmachines te verbeteren, is nu een verplicht onderdeel van SEO. De verschillende gebruikte technieken zijn onder meer het creëren van relevante inhoud, het plaatsen van doordachte antwoorden op vragen op forums, het actief deelnemen aan discussieforums en het schrijven van blogposts met als doel bezoekers naar uw site te trekken. Voordat u begint met het bouwen van links, helpt het echter om meer te weten te komen over de verschillende methoden voor het maken van links die momenteel worden gebruikt.

Om te begrijpen hoe dit proces van linkbuilding uw SEO-inspanningen kan helpen, is het belangrijk om inzicht te hebben in de positie van zoekmachines. Het is belangrijk voor site-eigenaren om te beseffen dat het behalen van een hoge positie in zoekmachines niet noodzakelijkerwijs onmiddellijke verkoop garandeert. Om een hogere positie te behalen, moet u verschillende SEO-tactieken toepassen, zoals het maken van inhoud en het bouwen van links. Met deze verschillende tactieken zou u in staat moeten zijn om de positie van uw website te verbeteren in de ogen van zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ask Jeeves en Bing.

In de toekomst zal het bouwen van links nog steeds een groot deel van uw SEO-arsenaal uitmaken. Er zal echter meer aandacht zijn voor het creëren van inhoud en SEO-vriendelijke outreach-tactieken om een hogere positie in zoekmachines te behalen. Tegenwoordig besteedt een meerderheid van de SEO-experts hun tijd en energie aan inhoud en aan het deelnemen aan discussies en het uitwisselen van meningen op populaire sociale mediaplatforms zoals Twitter, Facebook en StumbleUpon. Contentmarketing is een essentieel aspect van SEO. Als u succes wilt behalen met uw SEO-inspanningen, moet u zich concentreren op het leveren van waarde aan uw publiek. U kunt bijvoorbeeld interessante artikelen maken die veelgestelde vragen beantwoorden of u kunt informatieve gidsen en informatie over tuinieren geven. Linkbuilding is ook één te vergelijken met online marketing advies .

Een andere belangrijke factor bij het creëren van succes in uw linkbuilding-campagne in twintig jaar tijd is om de concurrentie voor te blijven. Linkbuilding zal in de toekomst een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek en testen van uw kant vergen om te bepalen wat uw potentiële concurrenten doen om voorop te blijven lopen. Hoewel de meeste mensen dit misschien als ontmoedigend beschouwen, is het eigenlijk veel gemakkelijker dan u denkt. Het kost minder tijd en moeite om mogelijke concurrenten te identificeren voordat u uw linkbuilding-campagne in 2021 start. Zodra u een aantal potentiële sites heeft bepaald die qua inhoud, thema of doelgroep vergelijkbaar zijn met die van u, wordt het een stuk eenvoudiger om een succesvolle linkbuilding-campagne tegen hen opzetten. Door uw linkbuilding-campagne uit te besteden aan professionals in uw vakgebied, kunt u gemakkelijk bijhouden hoe succesvol u bent op een hogere positie in Google, Yahoo en Bing.

Linkbuilding zal in de toekomst een grotere focus omvatten op linkbuilding van hoge kwaliteit in plaats van de traditionele spammethode om te linken naar sites met veel verkeer, maar met een lage waarde. Linkbuilding van hoge kwaliteit omvat het opbouwen van relaties met gezaghebbende sites die relevant zijn voor de inhoud van uw eigen website. Omdat deze sites zelf meestal een hoge paginarangschikking hebben, kunnen ze de aandacht van de zoekmachines snel naar uw site verleggen wanneer ze zien dat u de tijd heeft genomen om een zinvolle relatie op te bouwen.

Kortom, hoewel er nog steeds een zekere mate van vallen en opstaan is bij het plannen van uw linkbuilding in de toekomst, hoe succesvoller u bent in het ontwikkelen van betekenisvolle relaties, des te eerder zult u kunnen genieten van de voordelen van een hogere positie in Google. , Yahoo en Bing. Linkbuilding zal in de toekomst worden gebouwd rond meer organisch verkeer en zal geen enkele vorm van betaalde advertenties bevatten. Het is zeer twijfelachtig of organische zoekrangschikkingen überhaupt zullen worden beïnvloed door deze wijzigingen, maar het is ook onmogelijk te zeggen hoeveel het organische verkeer momenteel ontvangt van invloed zal zijn op de toekomstige ranglijst. Veel experts voorspellen echter dat de trend naar hoogwaardige, gezaghebbende sites die hoogwaardige linkbuilding ontvangen, sterk zal blijven en voordelen zal blijven bieden aan bedrijven die hard werken om hun positie in de zoekresultaten te verbeteren.